Vanlige spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Send oss en melding.

FAQ Rødlysterapi

FAQ 

Sauna

Hvordan fungerer PEMF?


PEMF står for Pulsed Electromagnetic Field, eller pulserte elektromagnetiske felt. Dette er en teknologi som bruker pulserende elektromagnetiske felt for å stimulere og trene kroppens celler. På samme måte som batterier mister energi over tid, kan cellene våre trenge en "lading" for å utføre daglige oppgaver og opprettholde balansen i kroppens systemer. PEMF bidrar til å revitalisere cellene. 


Er PEMF en ny teknologi?


PEMF har vært trygt brukt i over 50 år i Europa og andre deler av verden. I Nord-Amerika har det blitt anerkjent som en pålitelig metode for velvære,

og tusenvis av studier har dokumentert de imponerende fordelene det kan tilby.

Selv om PEMF har en lang historie har det skjedd betydelige fremskritt og utviklinger innen denne teknologien de siste årene, noe som har ført til økt popularitet og interesse.Er det trygt å bruke PEMF?


Generelt sett anses PEMF (Pulsed Electromagnetic Field) som en trygg metode når den brukes riktig. Det har vært omfattende forskning og kliniske studier som har vurdert sikkerheten ved PEMF-terapi, spesielt i de lavere intensitetene som brukes for velværeformål. PEMF-terapi med lave intensiteter anses som lavrisiko for bivirkninger. Mange mennesker har brukt PEMF-terapi i mange år uten negative konsekvenser

Det finnes et unntak av personer som skal bruke PEMF matter og det er:

Pasienter som gjennomgår cellegiftbehandling, gravide og de som har elektroniske implantater, som for eksempel pacemakere.

Hva skjer under en PEMF-økt?


PEMF-enheter sender pulserende magnetfelt gjennom spesialdesignede tilbehør, som deretter overfører energien til kroppen. Denne energioverføringen gjør at cellenes membraner kan kvitte seg med avfall og giftstoffer. Samtidig tilfører de pulserte feltene friskt oksygen og næring til cellene, som gir dem økt energi til å utføre sine oppgaver mer effektivt.


Dette betyr at PEMF-enheter ikke er ment å kurere sykdommer eller skade og behandle medisinske tilstander. I stedet fokuserer PEMF på å forbedre velvære ved å stimulere celler og hjelpe kroppens naturlige helbredelsesprosesser. Hvis du har helseproblemer eller trenger medisinsk hjelp, bør du oppsøke autorisert helsepersonell for råd og behandling.

Hvordan skiller PEMF seg fra skadelig EMF?


Skadelige elektromagnetiske felt (EMF) har høyere frekvenser og kortere bølgelengder enn PEMF. PEMF er utformet for å være trygt og terapeutisk, mens skadelige EMF-er, som de fra mobiltelefoner, er kjent for å ha potensielle helseeffekter på grunn av deres høyere intensitet og frekvens.


Er Celler 8 produktene FDA godkjent?


FDA anerkjenner generelt PEMF-enheter (Pulsed Electromagnetic Field), men CELLER8-enheten trenger ikke spesifikk FDA-godkjenning. Dette skyldes at mange PEMF-enheter ikke regnes som medisinske enheter og derfor ikke nødvendigvis må godkjennes av FDA. CELLER8 har imidlertid gjennomgått omfattende sikkerhetstesting og oppfyller europeiske sikkerhetsstandarder med CE- og UKCA-sertifiseringer. Vi har investert tid og ressurser i å utvikle CELLER8 for å være en pålitelig og avansert PEMF-enhet, selv om den fokuserer på velvære og ikke behandler medisinske tilstander.


Hva er forskjellen mellom lokal PEMF-terapi og helkropps-PEMF-terapi?


Svar: Lokal PEMF-terapi fokuserer på behandling av spesifikke områder eller kroppsdeler, mens helkropps-PEMF-terapi involverer bruk av en helkropps-PEMF-matte som påvirker hele kroppen. Begge har lignende fordeler, men bruksområdene kan variere.

 Kan PEMF-terapi kombineres med andre behandlinger eller medisiner?


Svar: PEMF-terapi betraktes vanligvis som trygg og kan ofte brukes i kombinasjon med andre behandlinger eller medisiner. Imidlertid anbefales det alltid å konsultere en lege eller helsepersonell før du starter PEMF-terapi, spesielt hvis du tar medisiner eller gjennomgår annen behandling.


Hvorfor er ikke PEMF mer kjent.


Selv om PEMF-terapi har vært brukt i mange år, har PEMF først nylig blitt mer tilgjengelig for forbrukere. Dette betyr at folk ikke er så kjent med det som de er med mer etablerte terapier.


Det mangler forskning på PEMF. Selv om det er mye forskning som støtter fordelene med PEMF, trengs det likevel mer forskning for å bekrefte disse fordelene. Dette kan gjøre det vanskelig for folk å stole på PEMF som en effektiv behandling. Se vårt bibliotek med utvalgte studier.


PEMF er en alternativ terapi. Alternative terapier er ofte ikke godt forstått av den medisinske fagverdenen, og de kan derfor være mindre akseptert. Dette kan gjøre det vanskelig for folk å finne informasjon om PEMF.


Selv om PEMF er relativt ukjent i Norge, er det en utbredt terapiform i USA.


Er PEMF på dopinglisten


PEMF kan være prestasjonsfremmende på grunn av økt sirkulasjon og redusert restitusjonstid.

PEMF er ikke på dopinglisten. PEMF kan trygt brukes av idrettsutøvere i alle grener. PEMF har blitt benyttet av flere av de mest kjente idrettsutøvere og lag. PEMF terapi brukes av lag i NFL, NHL, og NBA for å nevne noen.

Hvor ofte bør kan man bruke ReGen?​

For å maksimere cellulær helse og dypvevsbehandling, anbefales det å bruke ReGen daglig.​
Ved underliggende smerter og skader kan man bruke ReGen opp til tre ganger pr dag.. Lengden på behandlingen kan være opp mot 30 min daglig. Det finnes ingen øvre eller nedre grense.​
Hvor kraftig behandlingen er varier også i forhold til avstanden til panelet.​
Jo nærmere du har panelet, jo kraftigere blir lyspåvirkningen.​
Vi anbefaler at man start gradvis for å venne seg til behandlingen.​
​​
Hvordan bruker jeg ReGen?​

Plasser panelet i fot eller stativ (ekstrautstyr), døroppheng (medfølger) eller plasser det mot en vegg.​
Stå/sitt/ligg med lysene vendt mot deg med en avstand på 10-20 cm.​
Du kan bruke klær, men vi anbefaler å ikke bruke klær på områdene du vil behandle. Klær vil virke som en ekstra barriere som lyset må bryte gjennom først.​
​​
Er rødlysbehandling trygt?​

Kliniske studier viser til at rødlysterapi er trygt uten å gi bivirkning.​
Konsulter lege før bruk ved underliggende skader/sykdommer.​
Gravide eller ammende konsultere lege før bruk.​
Visse medisiner som eksempelvis RetinA, Digoxin, Tetracylinekan reagere med rødlytserapi. Kontakt lege ved usikkerhet.​
​​
Hvorfor lyser ikke alle lysene.​

Lysene i det infrarøde spektret er ikke synlig for øyet. Det er ikke noe galt med lyspanelet.​ Lysterapien du får virker utmerket, den er bare ikke synlig for det blotte øyet


Hva er forskjellen mellom rød og nær infrarød lysterapi.​

Både nær infrarødt lys 810/830/850nm og rødt lys 630/660nm forbedrer cellulær funksjon. Begge lys spektrene har positive effekter på huden. Det infrarøde spektret trenger dypere inn i vev, og kan derfor bidra til eksempelvis å redusere leddsmerter og bedre restitusjon av muskler.​

Burde jeg bruke beskyttelsesbriller?​

Det er ikke nødvendig å bruke beskyttelsesbriller av sikkerhetsårsaker.

ReGen er består av kraftige lys, og det røde lyset kan oppleves om intenst. Derfor anbefaler vi at du lukker øynene eller bruker beskyttelsesbriller/solbriller. Hvis du er bekymret, ta kontakt med lege før bruk.​

Er det bivirkninger av rødlysterapi?​


Som nevnt tidligere er rødlysterapi ikke skadelig. Man kan oppleve bivirkninger som forbigående irritasjon i hud. Det kan også oppleves ubehagelig for øynene. Man kan oppleve hodepine etter bruk. Dette kan også skyldes det intense lyset øynene utsettes for. Disse bivirkningene er gjerne forbigående og kan være en del av å venne seg til lysterapien. Hvis du opplever ubehag kan du gjerne redusere tid eller styrken når du bruker ReGen.

Hva er en infrarød sauna?

En infrarød sauna er et lukket rom der du blir utsatt for infrarød stråling. Infrarød stråling er en type lys energi som er usynlig for det blotte øyet. Den kan penetrere dypt inn i huden og vevet ditt, og skape en varmeeffekt som er forskjellig fra en tradisjonell sauna.

Hva er fordelene med å bruke en infrarød sauna?

Det er mange potensielle fordeler med å bruke en infrarød sauna, inkludert:

 • Økt avslapning og stressreduksjon: Infrarød varme kan bidra til å slappe av musklene og lindre stress.
 • Forbedret søvnkvalitet: Infrarød sauna kan bidra til å forbedre søvnkvaliteten ved å redusere stress og fremme avslapning.
 • Lindring av smerter: Infrarød varme kan bidra til å lindre smerter fra leddgikt, fibromyalgi og andre kroniske smerter.
 • Forbedret sirkulasjon: Infrarød varme kan bidra til å forbedre sirkulasjonen, noe som kan være gunstig for hele kroppen.
 • Vekttap: Infrarød sauna kan bidra til å fremme vekttap ved å øke kaloriforbrenningen.
 • Forbedret hudhelse: Infrarød varme kan bidra til å forbedre hudhelsen ved å øke kollagenproduksjonen og redusere betennelse.


Hvor ofte skal jeg bruke en infrarød sauna?


De fleste eksperter anbefaler å bruke en infrarød sauna 2-3 ganger i uken i 15-20 minutter per gang. Du kan starte med kortere økter og gradvis øke lengden etter hvert som du blir mer komfortabel.

Hva anbefales det å ha på seg i en infrarød sauna?


Det er veldig viktig å ha et håndkle som du bruker på stolen, på matten samt rundt nakken. Dette bidrar til en mer behagelig opplevelse, samtidig som det beskytter mot svette og gjør rengjøring enklere. 


Rengjøring

Ved å alltid bruke håndklær under bruk, reduseres behovet for hyppig rengjøring av selve saunaen. Et lett avtørk med en fuktig klut kan være tilstrekkelig. Det er også viktig å la saunaen tørke fullstendig før den pakkes sammen. Dette bidrar til å opprettholde hygiene og forlenge levetiden til produktet.


Er det trygt å bruke infrarød sauna?

Ja, det er generelt trygt å bruke en infrarød sauna når den brukes på riktig måte og etter anbefalte retningslinjer. Imidlertid er det noen forhåndsregler som bør tas i betraktning:

 1. Konsulter legen din: Hvis du har underliggende helseproblemer eller medisinske tilstander, spesielt relatert til hjerte- og karsystemet, eller hvis du er gravid, bør du først konsultere legen din før du bruker en sauna.

 2. Hydrering: Det er viktig å drikke rikelig med vann før, under og etter bruk av saunaen for å unngå dehydrering.

 3. Ikke overstig anbefalt tid: Følg alltid produsentens instruksjoner for bruk av saunaen, og ikke overdriv tiden i saunaen. Det anbefales vanligvis å starte med kortere økter og gradvis øke tiden etter hvert som kroppen tilpasser seg.

 4. Unngå alkohol og medisiner: Unngå å bruke alkohol eller medisiner som kan påvirke reaksjonen din på varmen før du bruker saunaen.

 5. Pustbarhet: Vær sikker på at du kan puste fritt inne i saunaen og unngå å dekke hodet med håndklær eller tepper som kan begrense luftstrømmen.

 6. Barn skal ikke bruke infrarød sauna

VILKÅR FOR BRUK.


RETURPOLITIKK-

Vennligst kontakt Pulserende før retur av varer.

Du kan returnere produktet innen 30 dager etter levering. Produktet må være i ny stand. Hvis produktet er skadet eller brukt, gis ingen refusjon. Sørg for å inkludere kontaktinformasjon når du returnerer et produkt, og hvis mulig, oppgi sporingsnummeret og en kort beskrivelse av saken.

Pulserende anbefaler at du får kvittering og pakke-ID for returen fra leveringstjenesten, siden dette gjør det enklere å følge opp returen. Pulserende vil foreta en refusjon av kvalifiserte returer. Hvis du har betalt via faktura trenger vi et bankkontonummer for å overføre pengene tilbake til deg. Det enkleste er å sende kontonummeret til oss via e-post.


-1.2 VARER SOM IKKE KAN RETURNERES

Flere typer varer kan ikke returneres. Lett bedervelige varer som mat, blomster, aviser eller blader kan ikke returneres. Vi godtar heller ikke produkter som er intim- eller sanitærvarer, farlige materialer eller brennbare væsker eller gasser.Andre eksempler på produkter som ikke kan returneres er: Gavekort, nedlastbar programvare, og visse helse- og kroppspleieprodukter.


-1.3 FRAKT

For å kunne returnere produktet ditt trenger vi en kvittering eller kjøpsbevis. Vennligst ikke returner produktet til produsenten. Du må sende produktet til: Pulserende, Oslo, 0687, Østbyfaret 16B, Norge

Du er ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for retur av varer. Fraktkostnadene refunderes ikke. Hvis du mottar en refusjon, vil kostnaden for returfrakt bli trukket fra refusjonen. Hvor lang tid det tar å motta et nytt produkt kan variere avhengig av hvor du bor.

Hvis du sender en vare med en verdi på mer enn 75 USD, bør du sende pakken med sporing eller kjøpe transportforsikring. Vi kan ikke garantere for mottak av returvaren.

-

2. ANGRERETT

Vår policy er gyldig i 30 dager. Hvis det har gått 30 dager siden kjøpet ditt, kan vi ikke tilby refusjon eller bytte. Varen kan returneres dersom den er ubrukt og i samme stand som da du mottok den. Det må også være i originalemballasjen.


-2.1 REFUSJONER

Når returen din er mottatt og kontrollert, vil vi sende deg en e-post for å informere om at vi har mottatt returen.  Vi informerer deg også om refusjonen er godkjent eller avvist.

Hvis returen godkjennes, vil en refusjon automatisk bli gjort til ditt kredittkort eller den opprinnelige betalingsmåten innen et visst antall dager.


-2.2 DELVIS REFUSJON

I visse situasjoner gis kun delvis refusjon (hvis aktuelt): Bøker med tydelige tegn på bruk, CDer, DVDer, programvare, videospill eller plater som er åpnet. Alle varer som ikke er i original innpakning, er skadet eller mangler deler forårsaket av forhold som ikke ligger på oss. Alle varer som blir returnert mer enn 30 dager etter levering.


-2.3 SEN ELLER MANGLENDE REFUSJON

Hvis du ikke har mottatt refusjon ennå, må du først sjekke bankkontoen din på nytt. Kontakt deretter kredittkortselskapet, fordi det kan ta noen dager før pengene blir bokført på kortet/konto. Kontakt deretter banken. Det går vanligvis noen dager før en refusjon er bokført. Hvis du har gjort alt dette og du fremdeles ikke har mottatt pengene, ber vi deg kontakte oss på: kontakt@pulserende.no.


-2.4 BYTTE

Vi bytter kun varer hvis de er skadet eller har mangler. Hvis du ønsker å bytte en vare i et nytt eksemplar av samme vare, sender du en e-post til  kontakt@pulserende.no og sender varen til: Pulserende, Oslo, 0687, Østbyfaret 16B, Norge


-2.5 GAVER

Hvis varen ble merket som en gave da den ble kjøpt og sendt direkte til deg, vil du motta en gavekreditt for verdien av returen. Når den returnerte varen er mottatt, vil et gavekort bli sendt til deg.

Hvis varen ikke var oppført som gave da den ble kjøpt, eller hvis gavegiveren fikk gaven sendt til seg selv for senere å gi den til deg, sender vi en refusjon til gavegiveren som vil få informasjon om din retur.


-3. PERSONVERNPOLITIKK3.1 HVA GJØR VI MED OPPLYSNINGENE DINE?

Når du kjøper en vare i vår butikk, samler vi inn – som en del av kjøps- og salgsprosessen – personopplysningene du gir oss, f.eks. navn, adresse og e-postadresse.

Når du besøker butikken vår mottar vi også automatisk datamaskinens IP-adresse, slik at vi kan få informasjon om din nettleser og operativsystem.


-3.2. E-POSTMARKEDSFØRING

Med din tillatelse kan vi sende deg e-poster om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer.


-3.3 SAMTYKKE

Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, bekrefte kredittkortet ditt, legge inn en bestilling, administrere en levering eller returnere et kjøp, samtykker du til vår innsamling av informasjon og bruk til dette formålet.

Hvis vi ber deg om personopplysninger til et annet formål, f.eks. markedsføring, vil vi enten spørre deg direkte slik at du kan godta dette eller gi deg muligheten til å si nei.


-3.4 TILBAKETREKKING AV SAMTYKKE

Hvis du senere ombestemmer deg, kan du trekke tilbake samtykket ditt for at vi skal kontakte deg, fortsette å samle inn, bruke eller publisere informasjonen din når som helst ved å kontakte oss på kontakt@pulserende.no, eller skrive til oss på: Pulserende, Oslo, 0687, Østbyfaret 16B, Norge


-3.5 DELING AV PERSONLIGE OPPLYSNINGER

Vi kan dele dine personlige opplysninger hvis vi blir pålagt dette gjennom lov eller hvis du bryter våre vilkår for bruk.


-3.6 One.com

Butikken vår hostes av One.com. De gir oss tilgang til e-handelsplattformen som lar oss selge produktene og tjenestene våre til deg. Dine opplysninger blir lagret gjennom One.coms datalagring, databaser og i One.coms generelle applikasjon. De lagrer opplysningene dine på en sikker server bak en brannmur.

-

3.7 BETALING

Hvis du velger en direkte betalingsløsning for å fullføre kjøpet, kan vår tredjeparts betalingsløsning bruke kredittkortopplysningene dine til dette formålet. Se 3.8.


-3.8 TREDJEPARTSTJENESTER

Generelt sett vil tredjepartsleverandører vi bruker kun samle inn, bruke og dele informasjonen din i den grad det er nødvendig for at de skal kunne levere sine tjenester til oss.

Noen tredjepartsleverandører, f.eks. de som jobber med betalinger og betalingstransaksjoner, har egne retningslinjer for personvern for informasjonen som vi må utlevere for at de skal kunne gjennomføre dine kjøpsrelaterte transaksjoner. For disse leverandørene anbefaler vi at du leser personvernreglene deres, slik at du forstår hvordan disse leverandørene håndterer din personlige informasjon.

Det er særlig viktig at du legger merke til at enkelte leverandører kan være lokalisert i eller ha anlegg i andre jurisdiksjoner enn du eller oss. Dette betyr at hvis du velger å gå videre med en transaksjon som involverer tjenestene til en tredjepart, kan opplysningene dine bli underlagt lovene i jurisdiksjonen(e) hvor tjenesteleverandøren eller leverandørens anlegg er lokalisert. Når du forlater vår nettbutikk eller blir omdirigert til en ekstern nettside eller applikasjon, er du ikke lenger underlagt denne personvernpolitikken eller vår nettsides vilkår for bruk.


-3.9 LENKER

Når du klikker på lenker i butikken vår, kan det være at de fører deg bort fra vår nettside. Vi er ikke ansvarlige for personvernpraksisen på andre nettsider, og vi oppfordrer deg til å lese personvernerklæringene for disse nettsidene.


-3.10 SIKKERHET

For å beskytte personopplysningene dine tar vi forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre at informasjon ikke går tapt, misbrukes, får tilgang til, avsløres, endres eller ødelegges. Hvis du gir oss kredittkortinformasjon, krypteres informasjonen med Secure Socket Layer-teknologi (SSL), og lagres ved hjelp av AES-256-kryptering.


-3.11 ALDERSGRENSE

Når du bruker denne nettsiden bekrefter du at du er myndig i landet eller staten du bor i, eller at du er myndig i landet eller staten der du bor og har gitt oss ditt samtykke for dine mindreårige barn kan bruke denne nettsiden.


-4 ENDRINGER I DISSE VILKÅR FOR BRUK

Vi forbeholder oss retten til å endre våre vilkår og betingelser når som helst, så du bør lese dem regelmessig.

Endringer og presiseringer trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettsiden.

Hvis vi foretar vesentlige endringer i disse retningslinjene, vil vi varsle deg om oppdateringen her, slik at du er klar over hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker dem og under hvilke omstendigheter, om noen, vi bruker og/eller utleverer den.

Hvis butikken vår blir kjøpt opp eller slått sammen med et annet selskap, kan informasjonen din bli overført til de nye eierne, slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.


unsplash